**OLD*** vs CoD Masters CTF 24.07.2011 21:10 (12:14)

30.07.2011 12:58

**OLD*** vs CoD Masters CTF 24.07. 2011 21:10 (12:14)

Tak do toho tok zápasu jsme se nechali vyloženě ukecat a přesvědčit jenom proto, že jsme se obavali toho, že budeme poslani do hibernace. Další věc je, že jsme hned od začátku říkali, že jedině v případku, že nebude za Mástry hrát Favvy. Prostě jsme se nechtěli zabývat opět tím jak je možné, aby někdo lagoval tak děsně jak to dokáže jen Favvy a přitom v těchto lagách dávat do běžícího soupeře jednu hedku za druhou. Prostě se nám to nechtělo řešit. Podle nás nám bylo ze strany Masterů přislíbeno, že hrát nebude, zástupce Mástrů tvrdí, že to neslíbil. Asi si to příště budeme muset nechat poslat písemě. Pak ovšem nechápu proč Favvy nastoupil pod nickem Tueur. Na což jsme přišli hned v úvodu ještě před zápasem a myslím, že není třeba rozebírat co nás vedlo k tomu, že jsme si tohoto hráče proklepli hned v úvodu. Jako první se hrál zápas na Danwilu. My jsme samozřejmě šli za Helmuty. Zápas probíhal celkem vyrovnaně až na ty Favvyho lagy (tady bude soupeř namítat, že mě lagy jenom dva, případně tři), ale abych vám to přiblížil. Favvy šel pro flag a běžel od kostela mezi zdí a německým snipem (domkem), já jsem v tom okamžiku byl v zřícenině kterou se prochází na hřbitov, viděl jsem Favvyho jak vybíhá mezi domkem a zdí, pak mi prakticky zmizel, abych jej viděl až u hranice mapy, kam se díky svému lagu dostal, jak obrací, protože netrefil flagu, a vrací se pro ní zpět. Jenom díky tomu, že se musel zastavit, jsem tak měl možnost jej sejmout. Nakonec jsme Danwil vyhráli o dva body. Což jsme brali jako dobré znamení a šlo se na Decoy. Na Decoyi to probíhalo celkem normálně až do posledních čtyř minut. Kdy jsme svoje vedení ztratili. Vedlo nás to k zamyšlení jestli budem i nadále dávat Decoy jako svoji mapu, protože se nám tu poslední dobou moc "nevede".

No jsme zvědav na odvetu, kterou jsme přislíbili za podmínky, že nebude hrát Favvy a to pod žádným jiným nickem. Masteři uvědomte si, že tento hráč se proflákne hned jak vleze na mapu!! 

Diskusní téma: **OLD*** vs CoD Masters CTF 24.11. 2011 21:10 (12:14)

favvy

Datum: 31.07.2011 | Vložil: Fraanc

proč ho už nenecháte bejt omg?? to vás furt baví do něj rejpat?? tak měl jednou lagy tak se z toho nezvencnete ne asi??

Re: favvy

Datum: 02.08.2011 | Vložil: IneM

Fando to nebylo jednou.

Re: Re: favvy

Datum: 09.08.2011 | Vložil: Fraanc

no a vy ste snad ani jednou nezalagovaly za celou dobu co hrajete KB ne?? určo jo kor proti nám leonid byl skokan s brokou .. takže se fakt ale uklidněte

Přidat nový příspěvek