**OLD*** vs [PSCH] - CTF 18.09. 2011 20:30 (12:13)

27.09.2011 15:52

 

**OLD*** vs [PSCH] - CTF 18.09. 2011 20:30 (12:13)
Ten to zápas na rozdíl od předchozího (do kterého jsme PSCH, tak trochu v manevrovali) byl dohodnut dostatečně dlouho dopředu. Nejvíce se na něj asi těšila nová posila PSCH, mladý a nedějný hráč pod přezdívkou Quicksilver (no a protože na svém profilu o sobě nic vědět nedal) můžeme se jenom dohadovat jestli to má něco společného se skejťáckou zkačkou nebo né.
Problém byl v tom, že v době kdy mělo k zápasu dojít, nebyli ani ve třech. A tak nás přesvědčili abychom povolili hosta. No co bychom pro ně neudělali, že?! Jako host tedy naskočil do sestavy Kada Musis Sound alias Kada85 (tedy jestli to je rok narození tak mě je dvacet!!!) z klanu Zeeg (tedy chlapci, webovky zatím nic moc:-)).
My jsme nastoupili v sestavě :  Alfyk, IneM, Oldman. (to vypadá dobře žéééé?)
PSCH dali Carentan, a přesto že tuto mapu hrajeme celkem pravidelně, nemohli jsme se ze začátku chytnou a tak se soupeři podařilo získat celkem slušný náskok. Nevyhnuli se nám totiž ani technické problémy. Alfyk, který si nedávno pořídil výkonější grafickou kartu ji musel reklamovat, a protože reklamace nebyla vyřízena ihned, dostal prozatím zapůjčenu grafickou kartu ale nižší výkonosti. Ke všemu jej zlobila myš, která se mu sekala a nestřílal v tom okamžiku kdy měla a podobně. Takže my, kteří jsme sním byli na TSku jsme co chvíli slyšely rány jak se ji snažil "opravit" ! Alfe domnívám se, že u těchto přístrojů již dávno nemlatí: "když to nefunguje bouchni do toho ze shora, pak dvakrát poklepej zprava a nakonec do toho majzni zleva!".
Přesto se nám podařilo stáhnout soupeřův náskok na pouhé dva body a šlo se na Decoy. Snažil jsem se sice ještě prosadit změnu, ale byl jsme přehlasován. Decoy nám šel rozhodně lépe, ale nestihli jsme to, opravdu o sekundu nám uteklo vyrovnání. 
A tak nás může těšit jedině to, že : 
  1.  jsme vynahradili PSCH ten vlastně nedomluvený 
  2. že získali 109 bodů, a tím se jim zvednul Rating
  3. že až je příště porazíme!! tak dostaneme alespoň více bodů než devět!!!!
P.S. Doufám, že příště :
  1. bude mít Alf jak správnou grafickou kartu, tak myš
  2. bude moci hrát i Leonid a jeho kouzelná Broka (už se těším až uslyším tvůj ďábelský smích)

  

 

Diskusní téma: **OLD*** vs [PSCH] - CTF 18.09. 2011 20:30 (12:13)

Omluva

Datum: 30.09.2011 | Vložil: Alfyk

Hezky si to napsal Inem, ale i tak to citím že jsme prohráli kvůli mně a mým problémům ......

Tak se ještě jednou omlouvám ......



Re: Omluva

Datum: 01.10.2011 | Vložil: Inem

Alfyku jsme team, prohráli jsme všichni, ale těsně. Příště to třeba bude lepší :-)

Přidat nový příspěvek