**OLD*** vs [PSCH] - CTF 21.08. 2011 21:30 (16:5)

28.08.2011 13:27

**OLD*** vs [PSCH] - CTF 21.08. 2011 21:30 (16:5)

V tento, pro nás starší, významný den - invaze vojsk Varšavské smlouvy do ČSSR, jsme odehráli dlouho plánovaný zápas s PSCH. Nutno říci, že křest, si bohužel tento sympatický team, odbyl s COD masters a již jsme tutíž neměli to potěšení "obcovati s pannou". 
PSCH se svědomitě na zápas s námi připravovali a COD masters porazili o jediný bod v dramatickém utkání, které možná sami popíší na svých stránkách : www.psch.webnode.cz. A tak jsme je dost dlouho pouze sledovali jak pilně trénují na KB.
Nakonec jsme se přece jenom schodli na termínu, a přesto, že opora našeho teamu - Alfyk byl na dovolené, jsme se vrhli do zápasu s [PSCH].
Protože vyzyvatelem byli [PSCH] voli mapu jako první a zvolili Villers-Bocage, což nás docela překvapilo, protože proti Masterům dali Decoy a tak jsme očekávali, že zvolí stejnou mapu na které se jim podařilo Mastery porazit. 
Za nás nastoupili do prvního kola tito borci :
V červených trenýrkách, váha 350 Kg, výška 180 cm : Oldman, Leonid, Medvěd a Ajeklid (pravda trochu tuto harmonyji narušovali bílé lacly na trenýrkách Oldmena, který trval na to, že jako vrchni velitel vojsk musí mít lampasy!!!)
Za komentátoský mikrofon usedl IneM (nutno předeslat, že oproti dřívějšku měl mnohem těžší práci, neboť komunikace Odlmenů se stale velmi úspornou a strohou a již nedochází k popisu situace na bojišti bojovníky samotnými a tak se musíte ptát co se děje a nebo se domýšlet ze zvuků hry, které navíc slyšíte zprostředkovaně z reproduktorů, některého účastníků hry!)
A tak začal zápas, a již se zmlhy plazil první zápasník v červených trenýrkách a.........nebyl to princ Jasoň ale Odlman (poznal jsme jej podle lampasů i když notně zašpiněných, protože hned v úvodních vteřinách se vyválel v blátě - čuně!) A na zádech mu plandá něco červeného? Že by roztržené trenýrky? Nééééé, nejsou jsou to trenýrky je to flaga soupeře se kterou tento bijec běží (no běží, já nevím jak to popsat, to víte, takových 120 Kg živé váhy když se pokouší o běh), ale jo řekněme, že běží, a to přímo středem, jak buldozer, rozdává rány  vlevo vpravo, ano toto byl velmi vydařený levý hák, a již probíha dírou ve zdi jak branou vítězů a "elegantním" skokem pokládá první bod dnešního utkání. Teprve v tento moment jsme si uvědomili, že Medvěd nehraje ?! Co se stalo s tím to borcem? Ale vysvětlení bylo nasnadě, Medvěd maje červené trenýrky, využil situace a snažil se nalákat samičku na svojí vlnící se louku s vlčími máky- červené trenýrky!! (Medvěde rád bych ti připoměl, tvůj slib, že pošleš originál!!) Zřejmě ale neuspěl, neboť se zapojil do zápasu a jeho "medvědí tlapy" začali rozdávat rány. 
[PSCH] se ale "Obra"nezalekli a začali mydlit seč to šlo, Ajeklid měl co dělat, aby je odrážel od našeho flagu. Mezitím se Oldmanovi znovu podařilo ukořistil flag, a zvoliv jinou trasu, se za podpory Medvěda začal brobíjet k našemu flagu. [PSCH] ale zvolili vyčkávací taktiku a zalezlí v dírách po dělostřeleckých granátech, čekali u našeho flagu. Teprve když slyšeli, že naši borci jsou již před flagem, vyskočili tři borci z [PSCH] z děr a jali se obra "mydlit". Oldman a Medvěd se bránili seč mohli, a proto že  byla neděle a tak se mýt nechtěli, ale bohužel soustředěnému náporu [PSCH] neodolali a padli. Neobešlo se to ani se ztrátami na straně nepřítele a tak se našim borcům podařilo alespoň zabránit tomu,aby si odnesli naší flagu.
A opět jsme vyrazili do proti útoku. Zatímco [PSCH] se nás snažili obejít z pravé strany, Medvěd, za Leonidovi podpory, ukořistil flag a přesto, že chudák Leonid nemohl použít ke krytí kouřák, neb již žádný neměl, protože jej soupeř nezabil. Podařilo se našim borcům flag donest a zvýšit tak stav skóre na 2:0. 
[PSCH] se zfomovali a pokusili se o hromadný útok po pravé straně! Nutno říci, že tím do řad našich borců vnesli pořádný zmatek a ti se začali střílet mezi sebou!" Musíte to uhlídat!" , přikazoval Oldman, ale situace se již na tolik vyostřila, že i jindy klidný Leonid vykřikl : "Tak si to pohlídej sám! "prohlásil tvrdě, a "šel vymlátit hospodu". [PSCH] ukořistili naší flagu a začali se probíjet zpět aby mohli skorovat. V tom jim ale zabránil Medvěd který si nejspíš řekl že má málo červené látky na trenýrky, do kterých by schoval svojí vlnící se louku, a sebral soupeřovi jejich flagu. Leonid přes svá předchozí tvrdá slova, neváhal a běžel Medvěda pohlídat. Ostatní se vrhli do hledání flagu. kde jí našli si již bohužel nevzpomínám, ale nakonec ji přece jenom našli a Medvěd opět zvýšil náš náskok.
Že je Leonid "opladvu ale oplavdu" tvrdý borec ukázal hned vzápětí, když se svojí brokou v trhli na území soupeře, vystřilel tam všechny strážce flagu a umožnil tím Oldmanovi donést další flag do naší sbírky.  Ajeklid se jej pokusil napodobit, a ukořistil flag hned jak Oldman zavěsil. [PSCH] ale byli u našeho flagu také a tak došlo k patové situaci.
"Utíkej, utíkej!! " volal Leonid na Ajeklidka a povzbuzaval ho tak v tom aby co nejdřive doběhl k němu do bezpečí.
"Pojď, pojď sem ke mě" lákal nosiče k sobě. Jestli měl sebou pytlík bombonů nevíme. Jisté je, že Ajeklid vyslyšel jeho lákavé výzvy.
[PSCH] se schovali s flagem na půdě domu u jejich respu, který se velmi dobře hlídá a to se jim také podařilo. Naše útoky odrazili a Klídek s Leonidem se neubránili jejich dotírání a po krátké výměně "názorů" jim podlehli, načež došlo ke snížení stavu na 7:1.
Jak jsme staří se ukázalo hned po vystřídání stran. Leonid se tak dloho rozmýšlel kam se schovat, až jej překvapil rychlý Cesar. Který jej sejmul dříve než se vůbec rozmyslel kam si se svou bročkou zalelze.
Že mozkové závity pracují pomaleji i u jiných se ukázalo vzápětí Oldmana, kterému až po chvíli došlo, že ty hnědé by měl střílet!!! Doporučuji brát pravidelně Gingo bioba která podporuje mozkovou činnost! Zajímavé je, že mozkvou mrtvici ještě nikdo z nás neměl, ale u některých to skoro na to vypadá. Vrchol všeho se ukazál když Oldman vběhl do baráku a přes upozorňování Klídkem :"Tam jsem jáááá!" jej sejmul ! Asi mu budem muset koupit velké balení. 
Této situace obratně využili [PSCH] a snížili na 7:2. Naši borci proto vyrazili pro další flagu. Ale u britského flagu je překvapili borci  [PSCH] zalehlí v dírách po dělostřeleckých granátech, kde nejsou vidět a vyskočili až v okamžiku kdy se náš borec obracel na úprk s ukořistěným flagem zpět k domovu. Hanba mě fackovala, ale musel jsem přiznat, že jsem je to naučil já sám. Konečně se nám podařilo uchvátit flag. Oldman s ním běžel k našemu flagu a jako správný rohovník rozdával rány na pravo na levo, padni komu padni, a tak sejmul i někoho z našich. I přes tento handykep se mu naši pokoušeli pomáhat a sejmuli i pár nepřátel,ale ani to nestačilo a nakonec jej [PSCH] sejmuli.
Prostě v druhé půli bylo vidět, že soupeř se ze svých chyb poučil, že využil našich chyb a již nám nedovolil tolik skórovat jako v prvni čtvrtině. A tak v poločase byl zápas 9:2 a šlo se na další mapu.  Tou byl Toujen!!! Došlo také na střídaní a Leonida vystřídal IneM. 
Abych mohl okomentovat průběh druhé půle, pustil jsem si demo. A musím říct, že Toujen je a asi zůstane naší achylovou patou a zároveň nejnudnějši mapou co znám. V podstatě jsme výsledek zachránili v poslední čvtrtině. Mě osobně se podařilo za celou půlhodinu donést jenom jeden falg. Jinak to byla přetahovaná, kdy mi jsme ukořistili flagu a soupeř nás zastavil kousek od naší a opačně. Dlouho to vypadalo, že to snad skončí nerozhodně, nebo že snad dokonce [PSCH] vyhrajou!! Ale to jsme v tento památný den nechtěli dopustit, a chtěli jsme uctít památku padlích 21.8.1968 při zahájení okupece ČSSR vojsky Varšavské smlouvy, totálním vítěstvím nad [PSCH]. A tak nám nezbylo než zmobilizovat naše vetché skořápky a pomalé mozky, a vrhnout se do boje.
[PSCH] se snažili využít i svých dovedností co se jumpů týče, a využívali místa kam se může. My, jakožto neskokani ( no uznejte sami, skákejte někam když máte v průměru 120Kg!) jsme se drželi při zemi a využívali toliko žebříků. Nevím asi si budem muset pořídit vozovou hradbu. Ale jak říká náš vrchní velitel: "závěr patří mistrům" a pár flagů se nám zadařilo v závěru donést a strnout tak vítěství na svou stranu. a ukončit boj vítěstvím 7:3 ! Sláva vítězům čest poraženým. Ale uznejte kluci, že v tak památný den jste kluci fakt nemohli vyhrát, no nééé?
 

Diskusní téma: **OLD*** vs [PSCH] - CTF 21.08. 2011 21:30 (16:5)

Vážení přátelé

Datum: 05.09.2011 | Vložil: Sturmbannfuhrer

Tleskám opravdu tleskám,za mistrovsky sepsaný článek o průběhu zápasu,díky kterému jsem se plně vžil(ač jsem nyní,když to čtu v práci u svého pracovního monitoru)do zápasu,který proběhl.Ano,sec je pravda,že jsme prohráli,ale nevěšíme hlavy a vstříc lepším zítřkům budeme bojovat dále a lépe.Přesto jako teamu Vám moc fandím a zároveň Vás obdivuji,že i otcové od početných rodin( z Vaší rubriky O NÁS) najdu čas a užívají si zábavy u počítačů stejně jako my v uvozovkách MLADÍ.Jak jsem psal máte můj veškerý obdiv,jelikož můj otec,sec trochu starší jak vy,zná pouze práci a notorickou hospodu...To obdivuji,že chlapy netráví veškerý čas v pajzlech a knajpách,ale hrajou tuto perfektní hru.Jelikož včerejší situace na mé frntě byla nemilá a již jsem zvažoval min.uninstall,Vaše články mi vlily novou krev do žil.Tudíž i já se usím připojit k celé řadě těch co Vám děkují.S přáním zdaru a pro můj Teamarbeit s přáním vítězství(nechci zatím psát TOTÁLNÍHO) Váš dovolím si říct kamarád SRTURMBANNFUHRER

hmm :-)

Datum: 28.08.2011 | Vložil: Oldman

Jako vždy brilantní kousek od našeho shakespeara Inema
až na ty narážky na tělěsnou konstituci některých našich soudruhů!!

Přidat nový příspěvek