**Old*** vs PSCH

12.12.2011 11:09

Na úvod bych chtěl napsat, proč tu již nevidíte zapsaný každý zápas:

 

  1. O našich prohrách jsem psal již v minulých článcích a protože se na jejich průběhu nic nezměnilo, ani mne nelákalo o tom opět něco psát. Dalším faktorem je, že bohužel není ani nálada. 
  2. Blíží se konec roku a v mém případě de situace nezměnila k lepšímu, což mi nepřidává ani na náladě a soustředit myšlenky na to abych ještě o neúspěších psal se mi nelíbí. A tak jsem to prostě a jednoduše vynechal. Nicméně situaci rozhodně nechceme nechat jen tak.
  3. Po té co naše řady opustil Radous jsme nelovili v cizích vodách ale vrhly jsme se na náš rybníček a vylovily "sólo kapra" Myssobka od Ledovců. Protože se připravujeme na zápas s PSCH (ano opět) věříme, že Myšo nám pomůže tak jako nám již jednou vypomohl jako host. A hlavně, že s námi bude i nadále jako plnoprávný člen klanu.
 
Poslední zápas s PSCH se domluvil opět během pěti minut. Protože jsme byli přítomni pouze tři (Oldman,Medvěd a IneM) volba byla dána. Tak ten jsme totiž opět projeli. Ještě na první mapě Danwill - kostel, jsme zpočátku vedli.Ale pak začal Medvěd lagovat, občas i vypad, a začali nás dotahovat. Přesto výsledek 7:8 nevypadal tak beznadějně. S tím by se dalo ještě něco dělat. Jenomže situace s Medvědovými lagy se nezlepšila a na další mapě Tobruk to bylo ještě horší, protože kostel se dá ještě jakž takž za němce ukempit, ale Tobruk už na to moc dobrej neni.
A tak jsme začali pomalu propadat. Sice jsme v polovině vyměnili Medvěda za Klídka, který zrovna dorazil, a byl bez varování vhozen do jámy "lvové". No ale zachránit už se nám to už nepodařilo. Naopak naše nervozita přispěla k tomu, že jsme se propadali hlouběji a hlouběji. Někteří z nás "omdlívali" a museli jsme je křísit vodou, ale bohužel to nebyla voda živá. A tak po skončení zápasu si někteří z nás odešli přikládat na hruď pytlíky s hlínou.
 
Doufáme proto, že zápas který se bude konat v neděli 18.12.2011, který je domluven dopředu, o kterém všichni borci vědí a na který byli všichni pozváni. Proběhne tak jak by měl a naše zbraně zvítězí!!!!
 

Diskusní téma: **Old*** vs PSCH

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek