Zápasy od 22.02.2012

31.03.2012 22:49

Tak v poslední době jsem o zápasech moc nepsal, protože :

  1. Nebyl čas
  2. Z počátku se nedělo nic převratného

Takže teď to shrnu. Od poslední ho zápasu s LOS 22.01.2012 jsme měli 19 výzev z toho jsme odehráli 13 zápasů, dvě kontumace a stornované výzvy. Z těch 13 zápasů jsme 10 vyhráli!!! Jeden skončil remízou a pouze dva jsme prohráli. Pravda remíza se nám sice také počíta jako prohra, ale taková úplně, ale úplně malinkatá.

Tím došlo k tomu, že jsme se konečně po roce a půl dostali z červených čísel a srovnali stav proher a výher na

36 : 36 !

K nejzajímavějším zápasům patřili zápasy s LOS, kteří to nevzdali a postupně stoupají nahoru. Sice nám jednu výzvu stornovali, ale v posledních dnech s námi dali hned dva zápasy “v zoufalé” snaze nás porazit J .

Byli to výborné zápasy, kde bylo vidět velké zlepšení hráčů z týmu LOS.

Hlavně bylo vidět, že LOS si vybrali svoji klanovou mapu kterou šprtěj (Burgundy). Na poprvé jsme je sice na jejich mapě porazili, ale na naší mapě Decoy nás zatlačili a málem porazili. Zápas jsme vyhráli o jeden jediný flag ! A to jsme přitom byli přesvědčeni, že Decoy nám nemůže utéct ! LOS ale byli z toho tak frustrováni, že neváhali a při nejbližší příležitosti nás vyzvali znovu. Tentokrát jsme jim již na Burgach neutekli a celkem přesvědčivě nás porazili. Čekali, že opět dáme Decoy a tam nás dorazí. Tady se ale prokázali taktické schopnosti našeho vrchního velitele, který rozkázal, že hrát budeme Villers Bocage - Brekout. A to chlapci nečekali ! J

Jediné co je snad tentokrát nemusí mrzet, je že neprohráli o jeden flag!

Diskusní téma: Zápasy od 22.02.2012

:)

Datum: 10.04.2012 | Vložil: Mario

to byl pěknéj zapas

Přidat nový příspěvek